ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Οι LifePartners απαρτίζεται από έμπειρους ασφαλιστικούς πράκτορες και συμβούλους επιχειρήσεων που είναι άρτια εκπαιδευμένοι στο να σας προσφέρουν εξαιρετική κάλυψη και υπηρεσίες. Από το 1995, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα κατάλληλων ασφαλιστικών δεσμών, συμβουλών και καθοδήγησης.

 

Ο Όμιλος LifePartners είναι ένας κορυφαίος πάροχος χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Με έδρα την Κύπρο, η εταιρεία δημιούργησε ένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο.

Η LifePartners δημιουργήθηκε και ενσωματώθηκε αρχικά στην Κύπρο το 1995 με την επωνυμία Dinos Kyriakou Insurance Agents Ltd. Η εταιρεία ήταν αντιπρόσωπος της Eurolife, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Κύπρου, προσφέροντας ασφάλεια ζωής σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια των χρόνων συνεργασίας με την Eurolife, η εταιρεία σημείωσε με συνέπεια την καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία με την υψηλότερη παραγωγή, νέα επιχείρηση και συνολική αξία χαρτοφυλακίου για δέκα συναπτά έτη.

Στα τέλη του 2005, η εταιρεία μετεγκαθίσταται από τα γραφεία της EuroLife με δική της πρωτοβουλία, ως ένα πρώτο βήμα για να μετατραπεί από ασφαλιστικό φορέα σε Ανεξάρτητη Οικονομική Εταιρεία, προσφέροντας περισσότερες υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Βάσει αυτής της νέας ρύθμισης ιδρύθηκαν οι εταιρείες LifePartners Insurance Agents & Advisors Limited και LifePartners Financial Limited.

Είμαστε μια υπηρεσία πλήρους εξυπηρέτησης με πολυετή εμπειρία που διαχειρίζεται ένα ευρύ φάσμα κινδύνων και ανοιγμάτων. Πιστεύουμε ότι κάθε άτομο αξίζει να λάβει εξαιρετική προστασία από μία από τις καλύτερες ασφαλιστικές. Κρατήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ασφαλή και προστατεύστε τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Η συνεχιζόμενη επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε συνεχώς στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις που προσθέτουν αξία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Η LifePartners Insurance Agents & Advisors Limited είναι ασφαλιστική εταιρεία που έχει συσταθεί και είναι εγγεγραμμένη ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης στην Κύπρο, με αριθμό μητρώου ΗΕ 75583. Η LifePartners διέπεται από την Αρχή Υπηρεσιών Ελέγχου Ασφαλιστικών Εταιρειών με αριθμό άδειας 5441.

Follow us:

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon

©2020 by LifePartners.