Πολιτική Απορρήτου

Η Lifepartners Insurance Agents & Advisors Limited (HE 75583) λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία δεδομένων.

 

H www.lifepartners.com.cy είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Lifepartners Insurance Agents & Advisors Limited (HE 75583).  Σε αυτή την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων οι όροι «εμείς», «μας» και «Lifepartners» εννοούν τη Lifepartners.  Η Lifepartners συμμορφώνεται και είναι καταχωρημένη σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων της Κυπριακής Δημοκρατίας και λαμβάνει κάθε εύλογη μέριμνα για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα. 

 

Σεβόμαστε το απόρρητο κάθε ατόμου που επισκέπτεται τον ιστότοπό μας και έχουμε αναπτύξει αυτήν την πολιτική, επειδή θέλουμε να αισθάνεστε σίγουροι για την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών.

 

Ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ασφαλείας για την αποθήκευση και γνωστοποίηση των πληροφοριών σας όπως απαιτείται από το νόμο και τον Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων 2016/679 (γνωστός ως GDPR).

 

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, μας δίνετε την άδεια να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα σας σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.  Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας. 

 

Πώς θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας

 

Ανάλογα με τη φύση της σχέσης σας με το Lifepartners, οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται για εσάς ενδέχεται να περιλαμβάνουν: 

 

  • Γενικές πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμοί τηλεφώνου, φύλο, οικογενειακή κατάσταση, τόπος και ημερομηνία γέννησης).  

 

  • Αριθμοί αναγνώρισης που εκδίδονται από κυβερνητικές υπηρεσίες ή αρχές. 

 

  • Οικονομικές πληροφορίες και αξιολόγηση της οικονομικής σας κατάστασης. 

 

  • Ιατρική κατάσταση και κατάσταση υγείας (για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που πρέπει να συλλεχθούν). 

 

  • Άλλες ευαίσθητες πληροφορίες.

 

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με εσάς (για παράδειγμα, θρησκεία ή οικογενειακό ιατρικό ιστορικό). 

 

  • Καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών.

 

  • Καταγραφή κλήσεων στα τηλεφωνικά μας κέντρα.

 

  • Προτιμήσεις σε έρευνες μάρκετινγκ, νέων προϊόντων και ικανοποίησης πελατών.

 

Πριν μας δώσετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με άλλους ανθρώπους, πρέπει πρώτα να λάβετε την άδειά τους.  Αυτό ισχύει για όλες τις πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με αυτούς, αλλά ιδιαίτερα για ευαίσθητα δεδομένα όπως πληροφορίες για την υγεία ή ποινικές διαδικασίες ή καταδίκες.  Υποβάλλοντας τα στοιχεία τους, μας επιβεβαιώνετε ότι έχετε την άδειά τους και ότι κατανοούν πώς θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες τους σύμφωνα με τους όρους αυτής της Πολιτικής Απορρήτου. 

 

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε θα διατηρούνται με απόλυτη εμπιστοσύνη και χρησιμοποιούνται μόνο για την παροχή της υπηρεσίας μας, με την επιφύλαξη ορισμένων εξαιρέσεων όπως περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και Προϋποθέσεις. 

 

Αποκάλυψη πληροφοριών

 

Θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες ως ιδιωτικές και εμπιστευτικές. Εκτός από τους όρους αυτής της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δεν θα αποκαλύψουμε οποιαδήποτε πληροφορία σας σε κανένα άλλο μέρος εκτός εάν: 

 

  • Είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε.

 

  • Υπάρχει καθήκον του κοινού να αποκαλύψει.

 

  • Απαιτείται αποκάλυψη πληροφοριών για την προστασία του συμφέροντός μας.

 

  • Η γνωστοποίηση γίνεται κατόπιν αιτήσεώς σας ή με τη συγκατάθεσή σας.

 

  • Πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας.

 

Η Lifepartners μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS ή με άλλο τρόπο σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.  Τέτοιες υπηρεσίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το ενημερωτικό μας δελτίο, τις αποκλειστικές προσφορές ή τις υπενθυμίσεις/αναφορές ανανέωσης.

 

Παρέχοντας τα προσωπικά σας στοιχεία στον ιστότοπο της Lifepartners, συμφωνείτε να μεταφέρετε τα Προσωπικά σας Στοιχεία στις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες μας για σκοπούς σύνταξης και σύνταξης συμβολαίων. 

 

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα δεδομένα σας για να χρησιμοποιηθούν με αυτόν τον τρόπο, αποφύγετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. 

 

Τα δικαιώματά σας στα προσωπικά σας δεδομένα

 

Αν θέλετε να μάθετε ποιες προσωπικές πληροφορίες έχουμε για εσάς, θα σας παρέχουμε αυτά τα δεδομένα.  Εάν οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι ανακριβείς, θα κάνουμε τις απαραίτητες τροποποιήσεις και θα σας επιβεβαιώσουμε ότι έχουν γίνει.  Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτημα σύμφωνα με τους όρους του Κανονισμού Προστασίας Γενικών Δεδομένων (EE 2016/679) για τα προσωπικά σας στοιχεία, παρακαλείστε να μας στείλετε στη διεύθυνση:

 

Lifepartners Insurance Agents & Advisors Limited (HE 75583)

 

Οδός Αρτέμιδος 10,

Χωριό Αμαθούσια,

4532 Άγιος Τύχωνας,

Λεμεσός, Κύπρος. 

Τηλ: + 357 25 811600  Fax: + 357 25 725425

 

 

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε στην παραπάνω διεύθυνση ή στείλτε μας email στο info@lifepartners.com.cy

 

Κατάργηση προσωπικών πληροφοριών

 

Εάν επιθυμείτε να αφαιρέσουμε οποιαδήποτε από τα προσωπικά σας στοιχεία από τα αρχεία μας, παρακαλώ γράψτε μας στην Οδός Αρτέμιδος 10, Χωριό Αμαθούσια, 4532 Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός, Κύπρος ή/και στείλτε μας email στο info@lifepartners.com.cy  Θα καταβάλουμε όλες τις εύλογες προσπάθειες για να διαγράψουμε τις πληροφορίες σας από τα αρχεία μας, αν κριθεί σκόπιμο. 

 

Παρακολούθηση

 

Η παρακολούθηση ή η καταγραφή των κλήσεων, των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των μηνυμάτων κειμένου και άλλων επικοινωνιών μπορεί να πραγματοποιείται σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ιδίως για επαγγελματικούς σκοπούς όπως ο έλεγχος ποιότητας και η εκπαίδευση∙ για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων της εταιρείας∙ επεξεργασία αναγκαία για τη σύναψη ή την εκτέλεση μιας σύμβασης· για την αποτροπή της μη εξουσιοδοτημένης χρήσης των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και των δικτυακών τόπων ή/και των υπηρεσιών μας∙ για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας των συστημάτων∙ για να εκπληρώσει οποιαδήποτε νομική υποχρέωση· για τα ζωτικά σας συμφέροντα∙ προκειμένου να αποτραπεί ή να εντοπιστεί έγκλημα και για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων.

 

Εμπιστευτικότητα

 

Από καιρό σε καιρό θα χρησιμοποιούμε πράκτορες για να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας για λογαριασμό μας.  Μπορούμε να επιτρέψουμε σε παρόμοιους πράκτορες, συμπεριλαμβανομένων των παρόχων ορισμένων υπηρεσιών μας, πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.  Το ίδιο καθήκον εμπιστευτικότητας και ασφάλειας θα ισχύει για τους πράκτορές μας.  Εάν λάβετε την απόφαση να υποβάλλετε καταγγελία σχετικά με την υπηρεσία που έχουμε παράσχει, ενδέχεται να υποχρεωθούμε να διαβιβάσουμε λεπτομέρειες σχετικά με την καταγγελία σας, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας στοιχείων, στον Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων (ο οποίος ρυθμίζει το δίκαιο προστασίας δεδομένων στην Κύπρο) ή / σχετικό διαμεσολαβητή που υπήρχε τότε.  Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι υποχρεούνται ομοίως να συμμορφώνονται με τον Νόμο περί Προστασίας Φυσικών Προσώπων όσον αφορά την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την Ελεύθερη Κυκλοφορία των Δεδομένων αυτών του 2018 (Νόμος 125 (I) / 2018). Εάν η επιχείρησή μας εξαγορασθεί, τα προσωπικά σας δεδομένα θα περάσουν στους νέους ιδιοκτήτες. 

 

Στην Lifepartners, παίρνουμε σοβαρά το ζήτημα της ασφαλιστικής απάτης.  Για την προστασία των πελατών μας και για την καταπολέμηση της απάτης, θα παρακολουθούμε ενεργά τις πληροφορίες που εισάγονται στον ιστότοπό μας και θα μεταβιβάσουμε τη μυστική ύπαρξη υποτιθέμενης απάτης σε άλλα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών φορέων ή των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.  Παραδείγματα δραστηριοτήτων που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως δόλια περιλαμβάνουν σκόπιμα και ανέντιμη αδυναμία αποκάλυψης πληροφοριών ή και αυτά που πρόκειται να παραπλανήσουν οποιοδήποτε γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την απόφαση του ασφαλιστή να δεχτεί τον κίνδυνο ή τον όρο που προσφέρεται ή να πάρει σκόπιμα μια πολιτική με πρόθεση να προβεί σε αξίωση. 

 

Νόμος

 

Αυτοί οι όροι διαπραγμάτευσης υπόκεινται στους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Κύπρου.  Αναγνωρίζετε ότι με την παροχή δεδομένων σε εσάς, συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων σας σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να τροποποιήσουμε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ανά πάσα στιγμή και σε ανταπόκριση σε αλλαγές στην ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και απορρήτου.

 

Ημερομηνία: 06/04/2020

Η LifePartners Insurance Agents & Advisors Limited είναι ασφαλιστική εταιρεία που έχει συσταθεί και είναι εγγεγραμμένη ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης στην Κύπρο, με αριθμό μητρώου ΗΕ 75583. Η LifePartners διέπεται από την Αρχή Υπηρεσιών Ελέγχου Ασφαλιστικών Εταιρειών με αριθμό άδειας 5441.

Follow us:

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon

©2020 by LifePartners.