Η LifePartners βοηθά ανθρώπους από το 1995, παρέχοντας στους πελάτες μας την καλύτερη ασφαλιστική συμβουλευτική στον κλάδο. Μήπως ξοδεύετε πάρα πολύτιμο χρόνο σκέφτοντας τι ασφαλιστικό πακέτο ταιριάζει καλύτερα για σας; Μην ανησυχείτε! Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια πολιτική που ανταποκρίνεται καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Giving a Presentation_edited.jpg

Εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι αγοράζουν μόνο ποιοτικά ασφαλιστικά πακέτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Με πολυετή εμπειρία από το 1995, καταλαβαίνουμε κάθε μία από τις μοναδικές ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών μας. Με την LifePartners να σας αντιπροσωπεύει, η ασφαλιστική σας διαδικασία θα είναι απαλλαγμένη από προβλήματα και εύκολη στην κατανόηση.

Business Meeting

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αναλάβει και να σας ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους στον ασφαλιστικό τομέα. Ο κ. Κυριακού θα είναι ο μέντορας σας και θα είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι να αφήσετε το δικό σας μονοπάτι στη βιομηχανία. Δεν είστε σίγουροι αν αυτό είναι σωστό για εσάς; Ας γνωριστούμε και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με κάθε τρόπο!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Οδός Αρτέμιδος, 10 Amathusia Village,

Άγιος Τύχωνας 4532,

Λεμεσός, Κύπρος

Τηλ: +357 25 811600

Φαξ: +357 25725425

Email: info@lifepartners.com.cy

Η LifePartners Insurance Agents & Advisors Limited είναι ασφαλιστική εταιρεία που έχει συσταθεί και είναι εγγεγραμμένη ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης στην Κύπρο, με αριθμό μητρώου ΗΕ 75583. Η LifePartners διέπεται από την Αρχή Υπηρεσιών Ελέγχου Ασφαλιστικών Εταιρειών με αριθμό άδειας 5441.

Follow us:

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon

©2020 by LifePartners.